Veliki Srbine Aleksandre Vučiću., dokle ćeš guslati sa Kosova i RS-a ?

Posted: 28. April 2024. in Intervjui

Pišem ti najiskrenije i dobronamjerno pismao, kao komšija sa Elektrotehničkoga fakulteta u blizini tvoga Pravnoga fakulteta,
Prisjećam se lijepih studentskih dana sa Beogradskog Univerziteta, kada sam u znanom kafiću „ Maderi „ na Tašmajdanu često pijucao kaficu sa uglednom sportskom legendom Miljanom Miljanićem, ikonom Crvene Zvezde, čiji sam navijač bio
Sve je to bilo na domak Pravnog fakulteta, koji je davao uzorite kadrove, ali i ponekog izroda, kakav si i ti predsjedniče Republike Srbije, Aleksandre Vučiću, zvani Vučko.

Piše; Mr. Milan Jovičić, mostarski Sarajlija, Bosanac !
Okupio si svu veliko srpdku bagru iz moje jedine domovine Bosne i Hercegovine, sljadbenike srpskih genocidaša, koji tamnuju već negdje po Engleskoj, Holandiji ili Njemačkoj, kako bi možda specijalizirali i te jezike.
Ostao si ti „ ugledni „ pravnik istoga moga Univerziteta, sa markantnim i ciničnim smeškom, ali i sa dvostranom memorijom,sa kojom jednom jedno govoriš ali sa drugom drugo misliš.
Našao si i upoznao, možda sa Beogradskih ulica svoga savjetnika u šverceru cigareta, toga vakta, guslara iz Laktaša Milorada Dodika.
Možda ti je i dobro došao u ovome veremenu, tvoje borbe za Kosovo, kako bi te uz svoje gusle približio kosovskim borbenim pjesmama, koje bi i lično koristio u svome pregoveračkom vokabularu, jer Kosovo se i guslama brani.

Vučko naš sa vučićima svojim i sa Miloradom nikako ti ne mogu pomoći, kao niti Kraljević Marko uz gusle vaše da zadržite Kosovo za sebe.
Kao bivši parlamentarac Savezne Skupštine SFRJ u lijepovrijeme druga Tita, nismo uspjeli zajedničkim snagama sačuvati i našu Jugoslaviju, isto tako teško je sačuvati i Kosovo u sastavu Srbije.
To ti naš Vučko treba biti jsno, jer i Kosovo ims pravo na samoopredjeljenje, a hoće da bude samostalna država,kao Hrvatska Slovenija,i ostale naše države i pokrajine , iz bivšeg sastava naše lijepe i nezaboravne Jugoslavije, koja se raspala, ne njegovom krivnjom.
Dragi Aleksandre Vučiću, budi pametan i trezven državnik i kani se savjetnika, nacionalista, švercera sa Beogradskih ulica, uzurpatora i genocidaša iz naše Bosne, ostavi nam našu lijepu domovinu da lijepo živimo u dobrosusjedskim odnosima, da zvanično međusobno maksimalno trgujemo i obavljamo česte susrete i dogovore, kao najveći prijatelji, a Milorada Dodika i njegov cio ,kupleraj prepusti našim vlastima.
Kao stari iskusni strateg i greditelj brojnih tvornica i u tvojoj Srbiji, savjeto bih ti okreni se toj sopstvenoj ekonomiji, kako si i lijepo krenuo, sa dobrim odnosima i sa zapadom i sa istokom, ali uvijek računaj i na dobre prijateljske odnose sa prvim svojim komšijama iz Bosne i Hercegovine.
Prepusti nama da svoju domovinu uređujemo prema sopstvenim našim željama i navikama, ostavi se u njoj „ srpskoga sveta „ jer je ona dokazana i najveća svjetske multietnička građanska zajednica.
Očisti svoje Dedinje i grad Beograd, kao i svoju domovinu Srbiju od kliconoša kaanceroznog karaktera, tobožnjih velikih Srba, a u suštini i velikih nacionalističkih elemenata, Milorada Dodika i njegovoga stada.
Biraj noviju savremenu melodiju sa savremenim instrumentima i mladim inteligentnim dirigentima i sviračima, te ćeš tako obezbjediti tvojoj i mojoj voljenoj Srbiji i mome Beogradu iz studentskih dana svijetliju i ljepšu budućnost.

Leave a comment