Nakon što su danas isporučili Federaciju BiH endehaziji, poruka za Nikšića i Konakovića: A SADA SE DOGOVORITE KOJI ĆE OD VAS DVOJICE POSLJEDNJI UGASITI SVJETLO, BAGRO IZDAJNIČKA!

Posted: 28. Aprila 2023. in Intervjui

Sada je stvarno gotovo. Zastupnički dom FBiH je preglasavanjem imenovao oktroiranu, izdajničku, nenarodnu i, što je najbitnije, antibosansku a proendehazijsku Vladu tog bh. entiteta. Na snagu, jer drugačije nisu ni mogli. Uz potporu onog neonaciste Schmidta koji se, by the way, od svog dolaska do danas nije bavio ničim drugim osim ispunjavanjem zahtjeva službenog Zagreba i realizirajući do u detalje scenarij američkog državnog sekretara Antony Blinkena, to što Dodik ruši Državu na dnevnoj osnovi, Švabo se pravi da ne čuje i da ne vidi. A to praktično znači da se realizira pakleni američki plan o tri uvećane države na zapadnom Balkanu sa centrima u Beogradu, Zagrebu i Tirani, o čemu sam pisao jučer. A što se Bosne tiče, to znači da je Federacija data pod kontrolu suvremene endehazije, odnosno proustaškog režima u Zagrebu. I to u konačnici znači da Bosne i Hercegovine, kao cjelovite i građanske države ima da ne bude.

“Čestitam” svima koji su danas glasali za ovakvu Vladu, da Bog da im se sjeme zatrlo! “Čestitam” i svim ministrima u toj Vladi, prije svih svome sugrađaninu Vojinu Mijatoviću koji će imati čast da u tom društvu sjedi sa notornom ustaškinjom Sanjom Vlaisavljević i drugarski mu predlažem da kada god pođe u Sarajevo na sjednicu te Vlade neka ponese iz Banja Luke čvaraka i uruči Sanji, jer se javno žalila da toga nema u Sarajevu. Naravno, moje “čestitke” idu i Igoru Stojanoviću koji je danas izvalio takvu glupost da je to za psihijatriju, a rekao je da su današnji protesti u Sarajevu antigrađanski! To reče on čija je partija ušla u prljavi deal sa proustaškim HDZ-om i pročetničkim SNSD-om! I ostade živ. Ako, ako, neka je, samo neka pod hitno traži najbolju psihijatrijsku kliniku u Bosni ili drugdje. “Čestitam” i svim tzv. građanima koji podržavaju ovakvu izdajničku Vladu!

Posebno “čestitam” onoj dvojici ponajvećih izdajnika- Nikšiću i Konakoviću i poručujem im neka se dogovore koji će od njih dvojice imati “čast” da posljednji ugasi svjetlo u kući zvanoj Bosna i Hercegovina. Njima dvojici naročito sjeme se zatrlo!

Bedrudin GUŠIĆ

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s