Mr. sci. Milan Jovičić: Svi naši horozi, kako vjetrovi duvaju

Posted: 21. Juna 2022. in Intervjui

Piše: Mr. Milan Jovičić, mostarski Sarajlija, Bosanac !

SMRT NACIONALIZMU, SLOBODA NARODU !

Svi mi griješimo naše plemenite duše iz ranijih vremena, pa i Gospod Bog koji nam na zemlju posla  svoje izaslanike, kvazi svece „ udružene rušilačke blizance „ guslara Milorada i orguljaša Dragana.

Poštovani i uzoriti Papa Franjo, isto tako radi njih griješi svoju plemenitu dušu, te je primoran i da ih opsuje mimo svoga uvjerenja i poštovanja svih Božijih poruka.

Ne samo da su se izopačili ovi vjerski vjerodostojanstvenici, već Bože nam pomozi, njihovi vjernici i nevjernici, veliki nacionalisti sa mnogim skrivenim „ crvenim knjižicama „ te zauzeše i prve redove na Bogosluženjima, misama i džumama.

Kako to i reče, poštovani Papa; „ Nikada više vjere, a manje vjernika jer su i nevjernici zauzeli njihova mjesta „

Nikakvo čudo nije i pojave, da su se mnogi nevjernici, konvertiti, veliko srpsko hrvatski nacionalisti, kriminalci i lopovi, sa svojim funkcijama i nedjelima iz prošlosti i sadašnjosti, u svojim razmišljanjima i pokretima, pretvorili u „ horoze na dimnjacima „ okrećući se kako vjetrovi duvaju.

Svi njihovi idoli i ideali, od Slobodana Miloševića i Franje Tuđmana sa Bobanom i Karadžićem, te fantomskim genocidnim tvorevinama RS i HB, zalutali su i našli svoje utočišće u suludim razmišljanjima i glavama njihovih sljedbenika i nasljednika, udruženih „ rušilačkih blizanaca „ Milorada Dodika i Dragana Čovića.

Ojadili su svoje narode, postali su njihovi grobari, lično su se veoma obogatili, a njihove željene nakane sa tvorevinama polako tone i očekivati je i njihove konačne smrtovnice za sva vremena.

Vjerovati je, da im i njihovi „ vučići, zokini i putinovci „ neče moći pomoći, da nastave putevima kojima su krenuli, a vjetrovi poput „ cunamija „ totalno će zaokrenuti njihove sulude glave i misli.

Svi njihovi fašističko-rusko-ustaško- četnički uzori, na njihovom tragu razmišljanja i razornoga djelovanja, na našu jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu, ostaće suludi i neostvareni snovi,koji će se poput mjehurića sapunice raspršiti.

Od oktobra 2022 godine, građani će nam pomoći, da riješimo našu sudbinu, udostojimo i odbranimo našu domovinu Bosnu i Hercegovinu od svih uljeza, dušmana, rušitelja i nacionalista.

„ Zemlju i domovinu koju volimo, našu jedinu Bosnu i Hercegovinu, sa čovjekom za kojim idemo na ovome putu, sve naše neprijatelje će mo sa šakom da zgromimo „

SMRT SVIM NAŠIM NACIONALIZMIMA, SLOBODA NARODU !

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s