Stranka dijaspore i domovine BiH povodom miješanja Hrvatske u unutarnje stvari BiH

Posted: 3. Novembra 2016. in Intervjui

dijasporaFederalizacija Bosne i Hercegovine koja zastupaju Plenković i HDZ-ova svita u Briselu je zločin prema njenim građanima iza čijih se planova krije težnja za raspadom BiH “kada jednog dana dođe vrijeme za to”! Ovo su vrlo opasne inicijative na koje ne smijemo nasjedati poslije Daytona koji je zemlju ekonomski uništio i doveo u stanje  “brain-drain-a” u kome se  se stvara nova  BiH ekonomska migracija.

Ne treba nam bolji dokaz od ovoga, što znače podjele države! Jednakopravnopst svih njenih građana može se ostvariti samo u državi u kojoj neće biti podjela i u kojoj će svaki čovjek se na svakom pedlju države osjećati se kao svoj na svojem bez obzira kako se on zvao i odakle dolazio!

Tražiti  od BiH da se federalizuje i ujedno da se  ne  da ne procesuirju  oni koji su odgovorni za ratni zločin zbog europskog puta nije jednostavno načelo  europskog  standard.

Mješanje susjedne države pod okriljem EU je , se može najkraće prevesti rečenicom “Čuvaj se Danajaca i kad darove donose!”.

Mr.sci Edin Osmancević, predsjednik SDD

komentara
  1. Zdravko margic niodkud kaže:

    pa tovam mora biti jasno.nema tuj vise povjerenja nikada badava vi trubite.kakva eu i bakraci tosu samo fore.a bosnjaci nasjedaju i svoje izdaju za sitnis.a top i rae ti vodeci ito u stranci S.D.A.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s