SPRIJEČIMO IZETBEGOVIĆEVO PONIŠTENJE NAMA POVOLJNE PRESUDE SVJETSKOG SUDA IZ 2007. GODINE!

Posted: 2. Aprila 2016. in Intervjui

Piše: Sven Rustempašić

sven_rustempasic_sSarajevo, 30.3.2016. — Jataci Projekta Velike Srbije Bakir Izetbegović, Kasim Trnka i ostala srboslavenska bratija se sada trudi da PONIŠTI Presudu Svjetskog Suda od 26.2.2007. po kojoj se na osnovu Konvencije o genocidu i Bečke konvencije o ugovorima može ukinuti Republika srpska, pa odjednom predlažu obnavljanje tog sudskog procesa. Naravno, to u sudstvu znači i opoziv presude iz 2007. godine i ulaženje u klizavi teritorij rizika (pravljenje veresije od gotovine – i još gore, odmah u početku GUBITAK SVEGA DOBIVENOG na tom Procesu); naročito jer bi taj proces sada bio još čvršće u kandžama srboslavenskih jataka s tzv. muslimanskim imenima, na čelu s Bakirom Izetbegovićem, Kasimom Trnkom i anamo njihovim – veleizdajnicima države Bosne i Hercegovine, grobarima Republike Bosne i Hercegovine.

Devet godina (2007-2016) su Bakir Izetbegović i njegova SDA, ali i sve ostale političke stranke u kojima participiraju pripadnici bošnjačkog naroda, kao i Islamska Zajednica u BiH, tu Presudu Svjetskog Suda ignorirali – a kada su baš morali nešto o njoj kazati, govorili su da smo taj sudski proces izgubili, krijući se iza toga što protiv Republike Srbije uistinu nismo u Presudi 2007. godine dobili onoliko koliko smo trebali, a totalno skrivajući istinu da smo protiv Republike srpske tada izvojevali pobjedu, sasvim dovoljnu da je možemo ukinuti pomoću Konvencije o genocidu i Bečke konvencije o ugovorima. Ustvari su propagandom razglasili u proteklih devet godina laž da smo taj sudski proces izgubili. Ali nakon što je višegodišnjim djelovanjem nas nekolicine patriota u proteklih godinu-dvije dana ta istina konačno postala dostupna i širokim masama, evo sada svi oni žure da u korist Velike Srbije tu Presudu ODBACE, UKINU tako što bi ponovno otvorili već dobiveni sudski proces za reviziju, obnavljanje (što podrazumijeva da Presuda iz 2007. godine više ne važi). Dakle, iz gotovine pretvarali bi sve u veresiju, i još gore od toga, od gotovine dobivene presude protiv Republike srpske, sada bi sve to odbacili. Naravno, obnovljeni proces bi oni manipulirali u korist Velike Srbije – o tome ne treba imati nikakve dileme!

Evo što Trnka kaže (ali ne prenosite ovaj Trnkin intervju bez ovog mojeg uvoda upozorenja, jer bez njega je njegov govor prepun prevara, manipulacija, klopki…):

http://thebosniatimes.ba/clanak/3641

Evo Projekt Velike Srbije još dodatno pomaže PONIŠTENJE Presude Svjetskog Suda iz 2007. godine, otvoreno i direktno iz Beograda. U tome učestvuje srbijanski advokat Tibor Varadi, a glasilo Bakira Izetbegovića odn. KOS-MOS-a (MOS – Muslimanska Obavještajna Služba, ogranak KOS-a za kontrolu bošnjačkog naroda i stvaranje Velike Srbije), magazin SAFF, doprinosi prevari tako što piše da je tobože advokat Varadi ¨šokirao Dodika i Ivanića¨ (namještaljka da Bošnjaci progutaju udicu). Da li su Bošnjaci toliko glupi da u korist četnika ODBACE VEĆ DOBIVENU PRESUDU SVJETSKOG SUDA PROTIV REPUBLIKE SRPSKE iz 2007. GODINE?!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s