Pomozimo našem IRFANU

Posted: 23. Jula 2014. in Intervjui

HorozovictataportretDragi sugrađani i prijatelji!

Prenosim pismo našeg sugrađanina, pisca i publiciste Zlatka Lukića, u kojem apelira da se čim prije i u što većem broju odazovemo kako bismo pomogli našem poznatom sugrađaninu,  bh. književniku te mome školskom kolegi IRFANU HOROZOVIĆU:
Irfan Horozović je vrlo bolestan i operiran je u Ljubljani. Ako je bilo tko od vas u mogućnosti da pomogne najvećem banjalučkom piscu i jednom od najvažnijih pisaca među Bošnjacima, a i u cijeloj Bosni i Hercegovini – to bi bio vrlo lijep čin solidarnosti od njegovih sugrađana. Molim vas proširite ovu vijest dalje i što prije. I sami znate da u ovakvim situacijama treba reagirati vrlo brzo.Evo pisma koje sam dobio ovog trena iz Sarajeva:

Postovani,

Obavjestavamo vas da je Irfan Horozovic podvrgnut teskoj operaciji u Ljubljani, a cekaju ga jos dvije. Dostavljamo vam njegov mail za poruku podrske i broj racuna za finasijsku pomoc koja mu je prijeko potrebna: hirfan@bih.net.ba Ime i prezime: HOROZOVIĆ IRFAN Naziv banke: UNICREDIT BANK D.D. Aadresa banke: KARDINALA STEPINCA BB, 88000 MOSTAR (Poslovnica Sarajevo) SWIFT: UNCRBA 22 IBAN: BA39 3387 2028 1353 7577 BROJ RAČUNA: 40047509101 Miro Petrović javio je broj računa Irfana Horozovića: za uplate u KM UniCredit banka ,Irfan Horozović, Avde Jabučice 3, Sarajevo”. 3389 0025 0042 7307.

Srdačno,

Društvo pisaca BiH

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s